Liikunnan ilo kuuluu kaikille!

Temppukerho on monipuolinen liikuntakerho motoristen taitojen, oppimisvalmiuksien, keskittymisen ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen.

Temppukerhossa harjoitellaan perusliikuntataitoja, rytmiliikuntaa ja aivojumppaa.

Temppukerhon ohjaajia varten on valmistettu liikuntakortit, joiden avulla tuokion vetäminen on helppoa ja hauskaa!

Taustaa

Erityisluokanopettaja Tiina Pihlajamäki on suunnitellut Temppukerho-kokonaisuuden valmiine ohjepaketteineen. Innoittajana kerholle on ollut lapsen kokonaisvaltaista kehitystä tukeva Sherborne-menetelmä ja tutkimustieto siitä, että motoriset taidot ovat usein yhteydessä oppimis- ja keskittymisvaikeuksiin sekä sosiaalisiin ongelmiin.

Motorisia perustaitoja harjoittamalla tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja hyvinvointia. Temppukerhossa järjestyy mahdollisuus tähän kehitykseen jokaisena koulupäivänä. Yhdellä jalalla hyppely tai kuperkeikka voi olla melkoinen temppu!

KENELLE?

Temppukerho on suunniteltu alakoulun oppilaille, mutta kerho sopii yhtä hyvin myös varhaiskasvatukseen sekä vammaisten ja vanhusten liikuntaan.
Temppukerhokortteja voi hyödyntää myös minkä tahansa oppitunnin tauottamiseen ja liikunnallistamiseen!

MITEN?

Temppukerho on suunniteltu pidettäväksi yhtenä välituntina joka päivä. Kerho voidaan toteuttaa myös tavallisena kerhona esimerkiksi koulupäivän jälkeen. Kuka tahansa koulun aikuisista pystyy vetämään Temppukerhotuokion varta vasten valmistettujen Temppukerhokorttien avulla.

Temppukerhopaketti

Temppukerhopaketissa on 37 liikuntakorttia, joissa on toisella puolella valokuva ja mahdolliset musiikkiehdotukset. Toisella puolella on liikuntaohje. Leikeissä tarvitaan vain vähän tai ei lainkaan välineitä.

Paketissa on lisäksi monistettavana materiaalina ohjeet kerhon käynnistämiseen, tarvittavat lomakkeet, kerholaisen leimakortti sekä diplomi.

Korttipaketin hinta on 29€. Hintaan lisätään toimituskulut.