« Takaisin

Rant. Ta. Li.

RantTaLi_1200px.jpg

Rant. Ta. Li. Romaani.

10-vuotiaan Jussin mielestä maailmassa on virhe. Ihmiset eivät noudata hänen sääntöjään. Appelsiinin kuoret arkistoidaan sängyn alle! Perunat ja kastike pidetään lautasella erillään! Kun arki ei toimi, Jussi pistää ranttaliksi.

5-vuotiaan Oskarin äiti puolestaan ihmettelee, mikä hänessä on vikana, kun hän ei ole osannut kasvattaa lastaan. Taaperona Oskari ihastutti älyllään, mutta nyt ongelmia tulee niin pihalla kuin päiväkodissakin. Jussin ja Oskarin kohdatessa myös aikuisten silmät aukeavat sille, miten rajulla törmäyskurssilla lapset ovat muiden kanssa. Tätä Rant. Ta. Li. kuvaa jännittävästi lapsen silmien kautta. Pihlajamäki pureutuu toisessa romaanissaan erilaisen lapsen asemaan yhteiskunnassa, jossa elämä raamitetaan "normaalien" ehdoilla.

- kirjan arvostelu:

https://kiiltomato.net/critic/tiina-pihlajamaki-rant-ta-li/ 

- ilmestynyt vuonna 2006

- kustantaja Atena Kustannus

Kirjoja on hankittu tätä verkkokauppaa varten eri puolilta Suomea. Ne ovat uusia tai uudenveroisia, mutta koska ne on painettu jo vuonna 2006, ovat sivut alkaneet kellastua.

Jos haluat kirjaan signeerauksen, kirjoita tilauksen yhteydessä "Tilaajan tiedot" -välilehdellä haluamasi teksti (mm. kenelle signeeraus osoitetaan) kohtaan "Lisätietoja".

Tuote: 1069893

Hinta alk.14.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Rant. Ta. Li.14.00 €